14.8.2012

Sunnuntaitreenit à la Pasi

Alexa pääsi viime sunnuntaina tekemään taas vähän erilaisempaa treeniä, kun tytöt lähtivät Oulunkylään juoksu- ja pompputreeneihin.

Ennen Alexaa oli isompien tyttöjen ryhmä tekemässä saman tyyppistä treeniä ja sen perusteella oli odotettavissa, että helpolla tytöt eivät pääse. Alla muutamia kuvia Pasin vetämistä treeneistä.

Puutarhahanskat tulivat tarpeeseen hyppyharjoituksissa.Sitten olivat vuorossa heinäsirkkahypyt.Lopuksi vielä juoksuharjoitus maastossa.Iso kiitos Pasille ja Petrille treeneistä!

Alexan treenit alkavat vähitellen siirtyä sisätiloihin. Normaleihin harkkapaikkoihin päästään viimeistään syyskuun alussa kun koulujenkin salit saadaan harkkakäyttöön.

Narutestejä on kesätauon jälkeen ehditty järjestää jo pari kappaletta ja saattaa olla, että muutama narutesti vielä tarvitaan ennenkuin naruliikkeet alkavat vähitellen olla hallussa.

Alexa menetti muutama päivä sitten yhden notkeimmista tytöistään Vilman lopettaessa (ainakin toistaiseksi) voimistelun. Taitavalle pianistille ei enää riittänyt aikaa molempiin harrastuksiin, joten hän keskittyy jatkossa musiikkiin. Vilman lisäksi joukkue menetti myös maailman parhaimman Jojon. Vilma ja Katri, teitä tulee ikävä!

Maanantaina pidetyssä vanhempainpalaverissa jouduttiin täten myös valitsemaan uudet Jojot. Jatkossa Jojoja on enemmän ja Jojojen tehtävät on jaettu eri osa-alueittain. Pakolla hommia ei todellakaan tarvinnut jakaa, vaan jokaiselle tehtävälle löytyi helpohkosti vastuunkantaja. Iso kiitos varsinkin Petran äidille Ankille aktiivisesta osallistumisestasi.

Joukkuejakoa on kommenttiboxissa kyselty ahkerasti. Maanantaina pidetyssä vanhempainillassa sitten sovittiin, että kisakokoonpanot voidaan kertoa etukäteen. Tulevan kauden ainut paljastus seuraa tässä: kisakokoonpanot ovat samat kuin rinkileirien kokoonpanot.

Tulevana viikonloppuna pidetään ohjelmaleirit, joten Heini ja muut valmentajat: ensi viikosta lähtien vanhemmat alkavat jälleen notkua käytävillä harkkojen aikaan. :)

Kuvat © Petri Vilhunen

Jojo-ryhmä

8 kommenttia:

 1. Keitä nuo neljännen kuvan tytöt ovat nimeltään?

  VastaaPoista
 2. Vasemmalla on Noora ja oikealla Rosa.

  VastaaPoista
 3. höh! :( toivottavasti Vilma vielä joskus palaa treenisalille, sillä hän on tositosi hyvä voimistelija :)
  Kaikkea hyvää sulle Vilma! Ja tsemppiä musiikin opiskeluun! :D

  VastaaPoista
 4. Samaa Vilmasta ja Vilmalle ;) Oli kiva kun kerroitte kokoonpanot :D

  VastaaPoista
 5. Kirjoittavatko tytöt vielä päiväkirjaan?? Vai oliko se vaan lomaksi?

  VastaaPoista
 6. Tytöt kirjoittelevat tulevaisuudessakin päiväkirjaan, mutta todennäköisesti harvemmin.

  Laitoin välilehdelle tekstin "tauolla", kunnes päiväkirjaan saadaan taas uusia tekstejä.

  VastaaPoista
 7. Uutta postausta???

  VastaaPoista