9.8.2012

Tuoreimmat kuulumiset

Rinkileirin jälkeen on Alexan harkkoihin kuulunut mm. intervalleja, naruliikkeiden opettelua ja jo jonkin verran tutustumista myös syksyn ohjelmiin. Kestävyysosuuden jälkeen alkaa voima- ja pomppuharjoitteluosuus sekä tiiviimpi syksyn ohjelmien harjoittelu.Syksyksi treenimäärä kasvaa yhdellä vuoroviikoin pidettävällä treenikerralla, joten viikottainen treenimäärä vaihtelee jatkossa 10 ja 12 tunnin välillä. Tämän lisäksi myös omatoiminen treenaus kotona jatkuu edelleen Heinin kokooman ohjeistuksen mukaan. 7-sivuinen treenipaketti on jälleen yksi esimerkki Heinin mahtavasta ammattitaidosta.


Tällä viikolla oli myös pukujen ompelija ottamassa mittoja tytöistä syksyn kisapukuja varten. Menee vanhan toistamiseksi, mutta ihan mielettömän upeat puvut on taas tulossa molemmille kokoonpanoille!


Naruliikkeet ovat osoittautuneet toooodella vaikeiksi, mutta onneksi kisakauteen on vielä aikaa. Tällä näkymällä syksylle on tulossa neljät kisat, toivottavasti mahdutaan niihin kaikkiin mukaan. Ensimmäisenä on vuorossa Cailap Cup 27.10.Ensi maanantaina on Alexan yhdistetty joukkue- ja vanhempainilta, jossa käydään läpi tulevan syksyn asioita. Samana päivänä on muuten Tapanilan Urheilukeskuksen avoimet ovet. Täältä löytyy päivän tarkempi ohjelma: http://www.tapanilanurheilu.fi/avoimetovet.Oikein hyvää alkavaa syksyä kaikille ja treeni-intoa erityisesti kaikille teille, joille väline on uusi! :)

Jojo-ryhmä


2 kommenttia:

  1. Pysyykö kisakokoonpanot samoina? ;)) Ootan innolla teidän ohjelmia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ♥♥♥

    Kisakokoonpanot selviävät kisoissa :)

    VastaaPoista