2.8.2012

Kamalan ihana rinkileiri

Viime viikonloppuna Alexa pääsi jälleen leireilemään Kisakallioon. Suurin osa Alexan tytöistä on käynyt Lohjalla jo useampaan kertaan, mutta mukana oli myös muutama ensikertalainen. Leirien ajaksi toivottiin auringonpaistetta ja uinti-ilmoja ja tällä kertaa niitä molempia todella saatiin.

Viime kerrasta muistissa olivat aikaisempien leirien rankat venytykset ja liikkuvuustreenit, mutta jotakin kehitystä on edellisestä kerrasta täytynyt tapahtua, koska tällä kertaa liikkeiden puhtaaseen suorittamiseen ei enää tarvinnut kiinnittää niin paljoa huomiota kuin aikaisemmin. Tytöt pystyivät nauttimaan jopa noista venytyksistä ja ottamaan enemmän irti opetuksesta.

S harjoitteli Titaanit 2001 -joukkueen kanssa ja V Titaanit 2000 -joukkueen kanssa. Molempien leirien painopiste oli laadukkaassa ja oikeassa suoritustekniikassa.

Leirisisältöinä oli muun muassa Venäjän Roxetten Olga Ponikarovan kestävyyttä, vartalonhallintaa, vartaloliikkeitä, hyppyjä ja tasapainoja. Tytöt pääsivät ihastelemaan Olgan tytön Anastasian taitoja ja ottamaan hänestä mallia.

Leirillä harjoiteltiin myös balettia ja tanssia Innan kanssa. Liisa Ahlqvist-Lehkosuon kanssa analysoitiin joukkueiden hyppyjä, ja vietiin hyppytekniikkaa eteenpäin. Erilaista liikekieltä koettiin house-tanssin parissa Lillin kanssa. Sadun kanssa harjoiteltiin yhdistelmiä, Larisan kanssa liikkuvuutta ja Johanna Ahlqvistin kanssa muun muassa kehonhallintaa.

Alla muutamia Heinin ottamia kuvia leireiltä. Tarkkasilmäisimmät varmaan jo huomasivatkin, että Heini on vihdoinkin saanut uuden puhelimen, josta löytyy kaikkia kivoja säätöjä :)S Olgan kestävyystreenin jälkeen - taisi tulla kuuma.
S uimassa rankan leiripäivän päätteeksi.
S itse tehdyssä "porealtaassa".
S ilta-auringossa.
S hiekkakylvyssä (ja sitten juostiin äkkiä laiturilta veteen putsaamaan hiekat pois).S:llä riitti energiaa vielä uinninkin jälkeen.S ryhmäkuva.S Larisan liikkuvuustunnilla.S Olgan vartalotunnilla.V leirin aloituksessa, jossa kerrottiin joukkueiden kuulumiset.V Olgan kestävyystunnilla hiki virtasi ...V Innan baletissa tarkkoina asentojen kanssa.V Innan baletissa.V ryhmäkuva.V:n Nooran taidonnäyte.V innokkaana menossa uimaan ahkeran harjoittelun jälkeen.V ekan leiripäivän loppuverkassa voimaharjoittelua tekemässä.V uimassa. Parasta taisi olla laiturilta veteen hyppiminen, eikä laiturille tultu takaisin helpoimman kautta.Mitä valmentaja tekee leirillä?


Kovasti terkkuja kaikille muille samoilla leireillä olleille joukkueille! Terveiset ja kiitokset myös valmentajille mahtavista leireistä!

Kuvat © Heini, teksti Heini ja Jojo-ryhmä

17 kommenttia:

 1. Näytti olevan todella hauskaa! Tuottiko se hankaluuksia,että olitte eri leireille vai oliko se vaan parempi? Tsemppiä tulevalle kaudelle ;)

  VastaaPoista
 2. On Heini hyvän kännykän sitten saanut kun noin hienoja kuva tuli. =D Oli varmaan hauska ja kehittävä leiri.

  VastaaPoista
 3. Onko Pinja nykyään Alexa S:ssä? ;)

  VastaaPoista
 4. sailyykö yhä nimet S ja V kun nehän tuli väreistä vai pysyykö samat

  VastaaPoista
 5. Kiitos tsempeistä! Tämäkin järjestely oli ihan ok. Valmentajat ja valmennus oli todella mahtavaa molemmilla leireillä.

  Ja kyllä, hauskaa oli!

  VastaaPoista
 6. Tällä näkymällä nimet pysyvät samoina.

  VastaaPoista
 7. Oliko joukkueet eri päivinä

  VastaaPoista
 8. Oliko V.n kanssa samalla leirillä Elix?

  VastaaPoista
 9. Alexat olivat eri leireillä.

  II-leirillä olivat: Alexa S, Felidae, Irena-01, Lumettaret, Sitrit, Starlit Shine, Team Titaanit ja Titaanit 2001.

  III-leirillä olivat: Alexa V, Elix, Minesia, Okariinat, Smindi, Titaanit 2000, Valotar ja Hyvolin, Jäv, MänVo:n yhdistelmäjoukkue.

  VastaaPoista
 10. Onko Pinja nykyään siis Alexa S:ssä?

  VastaaPoista
 11. Ja missä joukkueessa uusimmat tytöt olivat?

  VastaaPoista
 12. Kisakokoonpanot selviävät ekoissa kisoissa :)

  VastaaPoista
 13. Millon tulee uus postaus??

  VastaaPoista
 14. Olin alexan kaa samalla leirillä te ootte tosi hyvii.

  VastaaPoista
 15. Kiitos ♥♥♥
  Rinkileirillä oli tosi mukavaa!

  VastaaPoista
 16. Te ootte ihan sika hyvii

  VastaaPoista